Vanaf € 50,- gratis verzending
Verzending binnen 1 tot 2 werkdagen
Verzending binnen de EU
Veilig betalen

Levertijd & verzendinformatie

Levertijd

Momenteel versturen wij bestellingen op vaste dagen gedurende de week. Dit zorgt voor een efficiënte verwerking van bestellingen en een tijdige levering aan onze gewaardeerde klanten. Hieronder vind je ons huidige verzendschema.

Betaling ontvangen Voor Verzending Tijd
maandag 16:00 maandag 17:30
dinsdag - woensdag 17:30
woensdag 16:00 woensdag 17:30
donderdag - vrijdag 17:30
vrijdag 16:00 vrijdag 17:30
zaterdag - maandag 17:30
zondag - maandag 17:30
* bestellingen worden verzonden na ontvangst betaling.

Bij Zaden op Maat hebben we doorgaans al onze zaden op voorraad, waardoor we in staat zijn om bestellingen direct te verzenden. Echter, in sommige gevallen kan het voorkomen dat de vraag naar een bepaald product groter is dan onze huidige voorraad. In dergelijke gevallen kan het enige vertraging veroorzaken in het nakomen van onze normale leveringstermijnen. Als je van plan bent om een grote bestelling van een specifiek product te plaatsen en je wilt deze snel ontvangen, raden we je aan om eerst contact met ons op te nemen om de actuele voorraad te controleren.

We willen benadrukken dat we er alles aan doen om je bestelling zo snel mogelijk te leveren. We zullen je via e-mail op de hoogte houden van de status van je bestelling, inclusief eventuele vertragingen of wijzigingen in de verwachte levertijd. Bij Zaden op Maat is transparante communicatie met onze klanten van groot belang, en we waarderen je begrip en vertrouwen in ons bedrijf.

Verzendkosten

Verzendkosten worden bepaald op basis van zowel het gewicht van de bestelling als het afleveradres.

Binnen België:

Brievenbuspost
De verzendkosten voor bestellingen die door de brievenbus passen met een gewicht tot 40 gram zijn € 1,85.
De verzendkosten voor bestellingen die door de brievenbus passen met een gewicht tussen 40 tot 90 gram zijn € 3,50

Pakketpost
De verzendkosten voor pakketten binnen België zijn € 4,95 en worden vervoerd door GLS-ONE.

Let op: als het pakket niet kan worden geleverd, wordt het de volgende dag bij de dichtstbijzijnde ParcelShop afgeleverd. Je kan steeds je dichtstbijzijnde ParcelShop vinden via https://www.gls-one.be/nl/parcelShops

Binnen Nederland:

Brievenbuspost
De verzendkosten voor bestellingen die door de brievenbus passen met een gewicht tot 40 gram zijn € 2,10.

Pakketpost
De verzendkosten voor pakketten naar Nederland zijn € 4,95 en worden vervoerd door DPD.

Wij begrijpen dat sommige klanten de voorkeur geven aan het persoonlijk ophalen van hun bestellingen. We willen echter benadrukken dat Zaden op Maat geen fysieke winkellocaties heeft en dat afhalen van bestellingen op locatie niet mogelijk is. Onze producten worden uitsluitend verzonden naar het door jou opgegeven afleveradres. We streven ernaar om onze klanten een gemakkelijke en efficiënte bezorgservice te bieden, en we staan altijd klaar om eventuele vragen over verzending te beantwoorden.