Cosmea Sensation gemend – Horti Tops

Horti Tops – Cosmea Sensation gemengd: Zaai half maart – half april onder glas of half april – eind mei buiten. Deze prachtige snijbloemen zijn perfect voor hogere borders en het blad is uitstekend geschikt als snijgroen voor boeketten.

1,45

Op voorraad (kan nabesteld worden)

Facebook
Pinterest
WhatsApp
Email

Beschrijving

Horti Tops – Cosmea Sensation gemengd biedt een kleurrijke en levendige toevoeging aan uw tuin. Zaai de zaden half maart tot half april onder glas, of van half april tot eind mei buiten op een zaaibed. Na 5-6 weken kunt u de jonge planten uitplanten op hun definitieve plek.

Cosmea, ook wel bekend als Cosmos, is ideaal voor het creëren van hoogte in uw borders en zorgt voor een schitterend bloemenspektakel. De bloemen zijn prachtige snijbloemen, perfect voor boeketten en bloemstukken. Daarnaast is het fijne, sierlijke blad uitstekend te gebruiken als snijgroen, waardoor het een veelzijdige plant is voor zowel in de tuin als in bloemstukken. Met Horti Tops – Cosmea Sensation gemengd haalt u een veelzijdige en prachtige plant in huis die uw tuin een extra dimensie geeft.

Extra informatie

Merk

Horti Tops