Biologische zaai- en stekgrond 5ltr – SOGO

De Sogo Biologische zaai en stekgrond 5l is een hoogwaardige, licht bemeste grond in een handig formaat. Deze grond is perfect voor het zaaien en stekken, dankzij zijn fijne structuur, wat zorgt voor een optimale kieming en voldoende zuurstof voor jonge planten. Deze grond verbetert de wortelgroei en weerstand van je planten, en is geschikt voor biologische landbouw.

3,95

Op voorraad (kan nabesteld worden)

Facebook
Pinterest
WhatsApp
Email

Beschrijving

De Sogo biologische zaai en stekgrond 5l is een essentieel ingrediënt voor tuiniers en kwekers die streven naar gezonde en sterke planten vanaf het begin. Deze grond is speciaal ontwikkeld om te voldoen aan de behoeften van zaailingen en stekken, en biedt tal van voordelen.

De fijne structuur van deze zaai- en stekgrond is cruciaal voor een succesvolle kieming. Deze structuur zorgt ervoor dat zaadjes gemakkelijk kunnen ontkiemen en de jonge planten voldoende zuurstof krijgen voor een gezonde groei. Hierdoor kunnen de wortels zich optimaal ontwikkelen en versterkt de weerstand van de planten, wat essentieel is voor een succesvolle opkweek.

Een ander belangrijk kenmerk van deze grond is de toevoeging van zand, wat zorgt voor een fijne grondstructuur. Deze structuur is ideaal voor jonge wortels om doorheen te groeien en zich te verankeren in de grond. Het verbetert ook de waterdoorlatendheid en voorkomt wateroverlast, wat de planten beschermt tegen wortelrot.

De Sogo biologische zaai en stekgrond is geschikt voor biologische landbouw, wat betekent dat deze voldoet aan de normen en voorschriften voor biologische teeltmethoden. Dit maakt het een verantwoorde keuze voor milieubewuste tuiniers die streven naar duurzame en gezonde groeiomstandigheden voor hun planten.

Met een handige verpakking van 5 liter is deze zaai- en stekgrond gemakkelijk in gebruik en geschikt voor diverse kweekprojecten. Of je nu groenten, kruiden, bloemen, of sierplanten kweekt, de Sogo biologische zaai en stekgrond biedt de ideale basis voor een succesvolle start. Kies voor deze hoogwaardige grond en investeer in de gezondheid en vitaliteit van je planten vanaf het allereerste stadium.

Extra informatie

Merk

SOGO

Inhoud

3,5 ltr

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Biologische zaai- en stekgrond 5ltr – SOGO” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *