Cocopress aardetablet 5cm 16st – SOGO

De Sogo Cocopress aardetabletten (5cm, 16st) zijn uiterst handige samengeperste kokosaardetabletten. Voeg eenvoudig 80 ml water toe en binnen 10 minuten verkrijg je ongeveer 135 cc hoogwaardige grond. Deze aarde is niet alleen biologisch afbreekbaar en milieuvriendelijk, maar is ook voorzien van voedingsstoffen en volledig steriel, vrij van ziektekiemen. Een supergemakkelijke oplossing voor het starten van je tuinprojecten.

3,95

Op voorraad (kan nabesteld worden)

Facebook
Pinterest
WhatsApp
Email

Beschrijving

De Sogo Cocopress aardetabletten (5cm, 16st) zijn een briljante innovatie voor tuiniers en kwekers die op zoek zijn naar een handige en efficiënte manier om hun planten te voorzien van de juiste voedingsstoffen en grond. Deze samengeperste kokosaardetabletten bieden een praktische oplossing voor het creëren van een optimale groeiomgeving voor je planten.

Het gebruik van deze aardetabletten is uiterst eenvoudig. Voeg gewoon 80 ml water toe aan een tablet, wacht 10 minuten en zie hoe het zich ontvouwt tot ongeveer 135 cc aan hoogwaardige grond. Deze grond is voorzien van de benodigde voedingsstoffen, wat de groei en ontwikkeling van je planten bevordert. Hierdoor hoef je je geen zorgen te maken over het leveren van de juiste voeding aan je planten.

Een belangrijk kenmerk van deze Cocopress aardetabletten is dat ze biologisch afbreekbaar zijn. Dit betekent dat je niet alleen geniet van gemak en efficiëntie, maar ook bijdraagt aan een milieuvriendelijkere benadering van tuinieren. De milieuvriendelijkheid is verder versterkt door het gebruik van kokosnootvezels, wat een duurzame en hernieuwbare grondstof is.

Bovendien zijn deze aardetabletten volledig steriel en vrij van ziektekiemen, wat de gezondheid van je planten beschermt en de kans op ziekten en plagen vermindert. Dit is vooral belangrijk voor zaailingen en jonge planten die kwetsbaar zijn in hun vroege groeifasen.

Kies voor de Sogo Cocopress aardetabletten en ervaar het gemak van een efficiënte en milieuvriendelijke oplossing voor het voorbereiden van de grond voor je planten. Met deze tabletten kun je snel en probleemloos beginnen met je tuinprojecten, wetende dat je bijdraagt aan een duurzamere aanpak van tuinieren. Dit is tuinieren op zijn eenvoudigst.

Extra informatie

Merk

SOGO

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Cocopress aardetablet 5cm 16st – SOGO” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *