Cocopress aardetablet 5cm

Cocopress aardetabletten zijn compacte schijfjes grond verrijkt met voeding, die u in een handomdraai omzet in hoogwaardige potgrond. Plaats een tablet in een schaaltje, voeg 50 ml water toe, wacht 10 minuten en u heeft ongeveer 125-150 cc aan voedingsrijke grond. Deze handige en duurzame oplossing is perfect voor zaailingen en planten en vermindert afval, waardoor het ideaal is voor milieubewuste tuiniers.

0,12

Op voorraad

Facebook
Pinterest
WhatsApp
Email

Beschrijving

Cocopress aardetabletten zijn innovatieve, compacte oplossingen voor tuiniers en kwekers die op zoek zijn naar gemak en efficiëntie bij het kweken van planten. Deze geperste schijfjes grond, verrijkt met voedingsstoffen, bieden een handige en duurzame manier om uw zaailingen en planten te voorzien van de benodigde groeimedium.

Met Cocopress tabletten kunt u eenvoudig hoogwaardige potgrond creëren in een handomdraai. Plaats een tablet in een schaaltje en voeg ongeveer 50 ml water toe. Na slechts 10 minuten absorbeert de tablet het water en zwelt hij op tot een volume van ongeveer 125-150 cc aan voedingsrijke grond. Deze grond is ideaal voor het zaaien van zaden, het verpotten van zaailingen, en het laten groeien van gezonde en sterke planten.

Cocopress aardetabletten zijn vervaardigd uit duurzame kokosvezels en bevatten al de nodige voedingsstoffen om de groei van uw planten te ondersteunen. Ze zijn milieuvriendelijk en verminderen de behoefte aan traditionele potgrond, wat resulteert in minder afval en een groenere teeltpraktijk.

Met Cocopress aardetabletten is tuinieren en plantenkweken nog nooit zo eenvoudig en efficiënt geweest. Geniet van het gemak en de kwaliteit die deze innovatieve grondtabletten bieden voor uw tuin.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Cocopress aardetablet 5cm” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Halloween zaaipakket
Oorspronkelijke prijs was: €5,99.Huidige prijs is: €4,99.