pH + vochtigheidsmeter -SOGO

De SOGO pH + vochtigheidsmeter is de ideale tool voor elke tuinier. Meet eenvoudig de pH-waarde en vochtigheid van je grond zonder batterijen. Gewoon de meter voor ¾ in de grond steken en de gegevens aflezen. Deze handige en gebruiksvriendelijke meter geeft je essentiële kennis over je grond, zodat je de groeiomstandigheden voor je planten kunt optimaliseren. Een must-have voor elke tuinier die een gezonde tuin wil cultiveren.

11,99

Beschikbaar via nabestelling

Facebook
Pinterest
WhatsApp
Email

Beschrijving

Met de SOGO pH + vochtigheidsmeter kun je eenvoudig en nauwkeurig de pH-waarde en vochtigheid van de grond in jouw border, plantenbak of kas meten, zonder gedoe met batterijen. Deze handige meter is speciaal ontworpen om tuiniers en plantenliefhebbers te helpen bij het optimaliseren van de groeiomstandigheden voor hun gewassen.

Steek de meter voor ¾ in de grond en lees de gegevens direct af. Hiermee krijg je essentiële informatie over de gezondheid van je grond, wat van cruciaal belang is voor het succesvol kweken van planten. De pH-waarde en vochtigheidsniveaus zijn belangrijke indicatoren voor de voedingsbehoefte van je planten, en deze meter geeft je de kennis die je nodig hebt om de grondomstandigheden te verbeteren.

Met de SOGO pH + vochtigheidsmeter krijg je inzicht in de grondkwaliteit en kun je stappen ondernemen om een weelderige en gezonde tuin te cultiveren.

Extra informatie

Merk

SOGO

Inhoud

1 stuk

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “pH + vochtigheidsmeter -SOGO” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *