Pottenpers 4 cm – SOGO

Zelf je eigen perspotjes maken? Dat kan heel makkelijk met deze pottenpers! Vul de pers met vochtige zaai- of potgrond, plaats de pers op een vlakke ondergrond en druk flink op de knop en klaar is jouw potje! In het gaatje kan gezaaid worden.

4,95

Beschikbaar via nabestelling

Facebook
Pinterest
WhatsApp
Email

Beschrijving

Wil je op een gemakkelijke en duurzame manier je eigen perspotjes maken voor het zaaien en opkweken van planten? De SOGO Pottenpers is de ideale tool om zelf je perspotjes te creëren, zowel voor ervaren tuiniers als beginners. Met deze handige pottenpers heb je de controle over het gehele proces, van het vormgeven van de potjes tot het zaaien van je favoriete zaden.

Het gebruik van de SOGO Pottenpers is eenvoudig en effectief. Het begint met het vullen van de pers met vochtige zaai- of potgrond, waardoor de grond gemakkelijk in de gewenste vorm kan worden geperst. Zodra de pers is gevuld, plaats je deze op een vlakke ondergrond. Hier komt het magische gedeelte: door stevig op de knop te drukken, pers je de grond in de gewenste vorm van een potje. Het resultaat is een stevig en uniform potje waarin je jouw zaden kunt zaaien.

Elk potje dat je met de SOGO Pottenpers maakt, is perfect geschikt voor het zaaien van zaden. Het kleine gaatje in het midden van het potje biedt de ideale plek om je zaden te plaatsen en te laten ontkiemen. Hierdoor hoef je geen aparte zaaitrays of plastic potjes meer te gebruiken, waardoor je niet alleen geld bespaart, maar ook bijdraagt aan een duurzamere tuinpraktijk.

Een van de voordelen van de SOGO Pottenpers is dat de perspotjes eenvoudig te verplanten zijn. Wanneer de zaailingen klaar zijn om te worden overgezet naar de volle grond of grotere potten, hoef je alleen maar de zaailing in de nieuwe locatie te plaatsen. Dit minimaliseert stress voor de zaailingen en bevordert een gezonde groei.

Met de SOGO Pottenpers zet je een duurzame stap in de richting van milieuvriendelijk tuinieren. Door het hergebruiken van materialen en het elimineren van plastic potjes, verminder je afval en draag je bij aan een groenere planeet. Deze pottenpers is een onmisbare tool voor tuiniers die waarde hechten aan efficiëntie, duurzaamheid en het verminderen van hun ecologische voetafdruk.

Extra informatie

Merk

SOGO

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Pottenpers 4 cm – SOGO” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *