Steeketiketten 13 cm wit 50st – Gardener’s Mate

Witte label etiket om in de grond op potje te steken. Door het gaatje kan je dit plantetiket ook aan de plantjes hangen.

4,50

Beschikbaar via nabestelling

Facebook
Pinterest
WhatsApp
Email

Beschrijving

Ben je op zoek naar een eenvoudige en effectieve manier om je planten, zaailingen en bloemen te labelen en organiseren? De Gardener’s Mate Steeketiketten van 13 cm bieden de perfecte oplossing. Deze set van 50 witte steeketiketten is niet alleen functioneel, maar ook veelzijdig, waardoor je je tuin, kweekprojecten en bloembedden overzichtelijk en georganiseerd kunt houden.

De Gardener’s Mate Steeketiketten zijn ontworpen met het oog op gebruiksgemak en veelzijdigheid. Deze handige etiketten zijn 13 cm lang en hebben een witte kleur, wat ervoor zorgt dat ze goed zichtbaar zijn in de grond of bij je planten. Je kunt ze eenvoudig in de aarde steken, wat zorgt voor een betrouwbare identificatie van je planten.

Een uniek kenmerk van deze steeketiketten is het kleine gaatje aan het bovenste uiteinde van elk etiket. Dit gaatje biedt de mogelijkheid om het etiket ook aan de plantjes zelf te hangen. Dit is handig als je planten een groeiseizoen doorgaan en je de etiketten wilt behouden voor toekomstige referentie. Hierdoor kun je de identificatie van je planten en bloemen behouden, zelfs wanneer ze groter en weelderiger worden.

Of je nu groenten, kruiden, bloemen of sierplanten kweekt, deze steeketiketten zijn onmisbaar voor een georganiseerde tuin. Ze helpen je om bij te houden wat, waar en wanneer je hebt gezaaid, waardoor je tuinieren efficiënter wordt. Het gebruik van deze etiketten is niet beperkt tot tuinbedden; ze zijn ook ideaal voor gebruik in potten en containers.

De Gardener’s Mate Steeketiketten zijn gemaakt van duurzaam materiaal, zodat ze bestand zijn tegen de uitdagingen van het tuinseizoen en herhaald gebruik. Hierdoor kun je er seizoen na seizoen op vertrouwen.

Kortom, deze set van 50 witte steeketiketten van Gardener’s Mate biedt een eenvoudige en doeltreffende oplossing voor het labelen en organiseren van je planten en bloemen. Dankzij hun veelzijdigheid en duurzaamheid zijn ze een waardevolle aanvulling op de gereedschapskist van elke tuinier, ongeacht hun ervaringsniveau. Houd je tuin georganiseerd en weet altijd welke planten waar staan, en geniet van een goed geordende en bloeiende tuin.

Extra informatie

Merk

Gardener's Mate

Inhoud

50 stuks

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Steeketiketten 13 cm wit 50st – Gardener’s Mate” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *