Tomaten clips 15st – SOGO

Met name tomatenplanten hebben ondersteuning nodig als de vruchten groter groeien. Als de plant het gewicht niet meer zelfstandig kan dragen bestaat de kans dat de plant gaat scheuren of knakken. Opbinden en indraaien is dan noodzakelijk. Deze clips maken het makkelijk om snel en simpel de stengels van o.a. tomatenplanten, komkommers en meloenen vast te klikken aan de steundraden of stokken.

2,79

Op voorraad (kan nabesteld worden)

Facebook
Pinterest
WhatsApp
Email

Beschrijving

Maak kennis met de Sogo Tomatenclips – jouw onmisbare gereedschap voor het optimale ondersteunen van tomatenplanten en andere klimmende gewassen. Naarmate je tomaten groeien en hun vruchten groter worden, is het cruciaal om ervoor te zorgen dat ze de nodige ondersteuning krijgen om mogelijke schade te voorkomen. De Sogo Tomatenclips bieden een handige oplossing voor het veiligstellen van de stengels van tomaten, komkommers en meloenen aan steundraden of stokken.

Met het unieke welzijn van planten in gedachten, maken deze clips het proces van binden en beveiligen van stengels snel en moeiteloos. Wanneer de plant een punt bereikt waarop deze het groeiende gewicht niet langer zelfstandig kan dragen, neemt het risico op breken of buigen van stengels toe. De Sogo Tomatenclips helpen dit risico te verminderen door je in staat te stellen de plantstengels eenvoudig aan ondersteuningsstructuren te bevestigen, met een betrouwbare en stevige basis als resultaat.

De clips zijn ontworpen voor eenvoud, wat zorgt voor een gebruiksvriendelijke ervaring voor tuiniers van alle niveaus. Het intuïtieve ontwerp stelt je in staat om de stengels snel en veilig te bevestigen zonder schade aan de plant te veroorzaken. Of je nu een bloeiende tomatentuin kweekt, komkommerranken verzorgt of meloenplanten onderhoudt, deze clips zijn veelzijdig genoeg om verschillende soorten klimmende gewassen te ondersteunen.

Extra informatie

Merk

SOGO

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Tomaten clips 15st – SOGO” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *