Verspeenset – SOGO

Gemakkelijk je kiemplantjes verspenen dankzij deze verspeenset. Met het verspeenvorkje pak je het plantje uit de aarde en met de verspeenpen prik je makkelijk een nieuw gaatje voor het kiemplantje. Wees voorzichtig met de worteltjes. Met de meegeleverde steeketiketten en potlood kan je meteen de de verspeende plantjes labelen.

2,99

Op voorraad (kan nabesteld worden)

Facebook
Pinterest
WhatsApp
Email

Beschrijving

Wil je je zaailingen op een zorgvuldige en georganiseerde manier verspenen en labelen? De Sogo Verspeenset is de perfecte metgezel voor tuiniers, zowel voor beginners als ervaren groene vingers. Met deze handige verspeenset maak je het proces van het overzetten van kiemplantjes naar individuele potjes of de volle grond een fluitje van een cent.

Het gebruik van de Sogo Verspeenset is eenvoudig en efficiënt, waardoor je het delicate proces van verspenen met vertrouwen kunt aanpakken. De set bevat twee essentiële gereedschappen: een verspeenvorkje en een verspeenpen. Met het verspeenvorkje kun je voorzichtig de zaailing uit de aarde tillen zonder de wortels te beschadigen. Dit zorgt ervoor dat de jonge planten zonder stress worden overgezet naar hun nieuwe locatie.

De verspeenpen is een handig hulpmiddel waarmee je eenvoudig een nieuw gaatje kunt maken voor het kiemplantje in de grond of in een apart potje. Hierdoor blijft de wortelstructuur van de zaailing onaangetast, wat cruciaal is voor een gezonde groei en ontwikkeling van de plant. Wees voorzichtig en precies bij het verspenen om ervoor te zorgen dat je zaailingen de beste start krijgen.

Naast de verspeeninstrumenten bevat de Sogo Verspeenset ook steeketiketten en een potlood, waarmee je de verspeende plantjes meteen kunt labelen. Dit is van groot belang om bij te houden welke plantensoorten je hebt verspeend en waar je ze hebt geplant. Zo kun je de groei en verzorging van je planten nauwkeurig volgen en ervoor zorgen dat ze op het juiste moment worden overgezet of geoogst.

De Sogo Verspeenset is vervaardigd van duurzaam kunststof, wat ervoor zorgt dat de gereedschappen bestand zijn tegen de uitdagingen van het tuinwerk en herhaald gebruik. Deze verspeenset is niet alleen gemakkelijk in gebruik, maar ook betrouwbaar en ontworpen om lang mee te gaan.

Al met al biedt de Sogo Verspeenset een complete en doordachte oplossing voor het verspenen en labelen van zaailingen. Het stelt tuiniers in staat om dit delicate proces efficiënt en zorgvuldig uit te voeren, waardoor zaailingen de best mogelijke start krijgen. Met duurzaamheid, eenvoud en precisie als kernwaarden is de Sogo Verspeenset een onmisbaar gereedschap voor elke tuinier die streeft naar gezonde, gedijende planten.

Extra informatie

Merk

SOGO

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Verspeenset – SOGO” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *