Snijwarmoes Perpetual Spinach

Spinazie Perpetual Spinach, een ideale vervanging voor traditionele spinazie, met regelmatige oogst en groei. Geschikt voor vers gebruik en invriezen.

0,75

Facebook
Pinterest
WhatsApp
Email

Beschrijving

Spinazie Perpetual Spinach is een uitstekende bladgroente en een perfect alternatief voor conventionele spinazie. Wat deze variëteit bijzonder maakt, is dat je de bladeren regelmatig kunt plukken en ze snel teruggroeien. Dit betekent dat je gedurende het seizoen een continue aanvoer van verse bladeren hebt, wat bijdraagt aan de duurzaamheid en veelzijdigheid van deze bladgroente.

Een bijkomend voordeel van Spinazie Perpetual Spinach is dat het zeer geschikt is voor het invriezen, waardoor je ook buiten het seizoen kunt genieten van de oogst. Het zaaien van deze spinazievariëteit ter plaatse kan plaatsvinden op lijnen met een onderlinge afstand van 20 cm. Na het zaaien is het aan te raden om de planten uit te dunnen tot een afstand van 3 tot 5 cm, wat de groei en ontwikkeling bevordert.

De jonge bladeren van Spinazie Perpetual Spinach zijn het lekkerst, en je kunt ze oogsten wanneer ze groot genoeg zijn. Deze spinazie biedt een constante toevoer van frisse, smakelijke bladeren en is een geweldige keuze voor wie graag geniet van de voedzame en heerlijke eigenschappen van spinazie gedurende het hele seizoen.

Extra informatie

Merk

Zaden op Maat

Inhoud

25 zaden

Botanische naam

Beta vulgaris var. cicla

Teelt periode

Lente, Zomer, Herfst

Teelt methode

Vierkante moestuin, Volle grond

Zaai periode

Maart, April, Mei, Juni, Juli, Augustus

Dagen tot ontkiemen

6 – 14 dagen

Oogst periode

Mei, Juni, Juli, Augustus, September, Oktober

Dagen tot oogst

50 – 60 dagen

Zaai diepte

1 cm

Plant hoogte

45 cm

Plantafstand

15 x 5 cm

Geschikt vierkante moestuin

Ja

Vierkante moestuin

9 planten per vak

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Snijwarmoes Perpetual Spinach” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *