Bijenmengsel – Horti Tops

Horti Tops – Bijenmengsel laag: Zaai van maart tot eind juni direct in de vollegrond. Dit laagblijvende mengsel, bestaande uit een- en meerjarige bloemen, trekt bijen aan met nectarhoudende soorten en bloeit zeer lang.

2,75

Op voorraad (kan nabesteld worden)

Facebook
Pinterest
WhatsApp
Email

Beschrijving

Horti Tops – Bijenmengsel laag is een speciaal samengestelde mix van laagblijvende bloemen, ontworpen om bijen aan te trekken en de biodiversiteit in uw tuin te bevorderen. Zaai dit mengsel breedwerpig en direct in de vollegrond van maart tot eind juni, met een hoeveelheid van ongeveer 2/3 gram per vierkante meter voor het beste resultaat.

Dit unieke mengsel, onderdeel van de Horti Tops Special Edition, bevat een variëteit aan een- en meerjarige bloemen die een overvloed aan nectar bieden, waardoor ze zeer aantrekkelijk zijn voor bijen. Bovendien geniet u van een lange bloeiperiode, die uw tuin maandenlang zal verfraaien met kleur en leven. Het Horti Tops – Bijenmengsel laag is de perfecte keuze voor iedereen die wil bijdragen aan het behoud van bijen en tegelijkertijd wil genieten van een prachtige, bloeiende tuin.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Bijenmengsel – Horti Tops” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *