Kogeldistel Blue Globe – Horti Tops

Horti Tops – Kogeldistel Blue Globe: Zaai van begin mei tot half juni op een zaaibed en plant uit in oktober – november. Deze bladverliezende vaste plant heeft bijzondere bolvormige bloemen, is aantrekkelijk voor bijen, en geschikt als zowel droog- als snijbloem en borderplant.

2,25

Op voorraad (kan nabesteld worden)

Facebook
Pinterest
WhatsApp
Email

Beschrijving

Horti Tops – Kogeldistel Blue Globe is een unieke en veelzijdige plant die uw tuin verfraait met zijn opvallende bolvormige bloemen. Zaai de zaden van begin mei tot half juni op een zaaibedje en plant de jonge planten uit in oktober-november voor het beste resultaat.

Deze bladverliezende vaste plant is zeer geschikt als droogbloem en snijbloem, waardoor hij een waardevolle aanvulling is voor zowel de tuin als bloemstukken. De bijzondere bolvormige bloemen trekken bovendien bijen aan, wat bijdraagt aan de biodiversiteit in uw tuin. Daarnaast is de Kogeldistel Blue Globe een prachtige borderplant die structuur en kleur toevoegt aan uw tuinontwerp. Met Horti Tops – Kogeldistel Blue Globe kiest u voor een plant die veelzijdigheid, schoonheid en ecologische waarde combineert.

Extra informatie

Merk

Horti Tops