Vlinderbloemenmengsel – Horti Tops

Horti Tops – Vlinderbloemenmengsel: Zaai van half april tot eind mei direct op de gewenste plek. Dit zaadmengsel, met meer dan 20 soorten eenjarige bloemen, is zeer aantrekkelijk voor vlinders en bijen en zorgt voor een maandenlange bloemenweelde in uw tuin.

2,25

Op voorraad (kan nabesteld worden)

Facebook
Pinterest
WhatsApp
Email

Beschrijving

Horti Tops – Vlinderbloemenmengsel is een speciaal samengesteld zaadmengsel dat uw tuin transformeert in een paradijs voor vlinders en bijen. Zaai de zaden van half april tot eind mei direct op de bestemde plaats, in rijen of breedwerpig, om optimaal te profiteren van de prachtige bloemenpracht.

Met meer dan 20 verschillende soorten eenjarige bloemen, biedt dit mengsel een kleurrijke en gevarieerde bloementuin die maandenlang in bloei staat. Het mengsel is ontworpen om uw gehele tuin aantrekkelijk te maken voor vlinders, waardoor u kunt genieten van de levendige activiteit van deze prachtige insecten. Bovendien trekt het ook bijen aan, wat bijdraagt aan de biodiversiteit en gezondheid van uw tuin. Geniet van een weelderige bloemenweelde en de vreugde van een vlinderrijke tuin met het Horti Tops – Vlinderbloemenmengsel.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Vlinderbloemenmengsel – Horti Tops” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *