Doperwt Kelvedon Wonder – Horti Tops

Doperwt Kelvedon Wonder is een uitstekend ras dat van begin maart tot half mei in de vollegrond kan worden gezaaid. Deze doperwten leveren heerlijk zoete erwten en vormen grote, kromme peulen in overvloed. Met een hoogte van ongeveer 60 cm hebben ze geen rijshout of gaas nodig. Kelvedon Wonder is een kreukzadig ras.

Oorspronkelijke prijs was: €2,75.Huidige prijs is: €2,34.

Op voorraad (kan nabesteld worden)

Facebook
Pinterest
WhatsApp
Email

Beschrijving

Doperwt Kelvedon Wonder is een gewaardeerd doperwtenras dat bijdraagt aan de diversiteit van uw moestuin. Deze doperwten kunnen worden gezaaid van begin maart tot half mei, direct in de vollegrond, met een zaaidiepte van 2-3 cm. Een van de opmerkelijke eigenschappen van Kelvedon Wonder is dat ze eventueel zonder de ondersteuning van rijshout of gaas kunnen groeien, waardoor de verzorging eenvoudiger wordt.

Het is belangrijk om op te merken dat dit ras enigszins gevoelig is voor kou en overmatige nattigheid, dus het zaaien moet niet te vroeg plaatsvinden om een gezonde groei te bevorderen. Met een hoogte van ongeveer 60 cm zijn ze ideaal voor compacte tuinen en vereisen ze minimale ruimte.

Wat Kelvedon Wonder echt bijzonder maakt, is de kwaliteit van de erwten. Ze leveren heerlijk zoete doperwten die perfect zijn voor verse consumptie. Bovendien vormt dit ras grote, kromme peulen in overvloed, wat betekent dat u kunt genieten van een overvloedige oogst gedurende het seizoen. De kreukzadige textuur van deze erwten draagt bij aan hun smakelijkheid en maakt ze ideaal voor diverse culinaire bereidingen.

Dit ras is een uitstekende keuze voor tuinders die streven naar een overvloedige opbrengst van zoete doperwten met een geweldige smaak en textuur.

Extra informatie

Merk

Horti Tops

Inhoud

100 gr

Botanische naam

Pisum sativum

Teelt periode

Lente, Zomer

Teelt methode

Vierkante moestuin, Volle grond

Zaai periode

Februari, Maart, April

Dagen tot ontkiemen

10 – 14 dagen

Oogst periode

Mei, Juni, Juli

Dagen tot oogst

100 – 120 dagen

Zaai diepte

3 – 4 cm

Plant hoogte

60 cm

Plantafstand

45 x 5 cm

Geschikt vierkante moestuin

Ja

Vierkante moestuin

8 planten per vak

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Doperwt Kelvedon Wonder – Horti Tops” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *