Vanaf € 50,- gratis verzending
Verzending binnen 1 tot 2 werkdagen
Verzending binnen de EU
Veilig betalen

Peulen Heraut – Horti Tops

Peulen of sluimerwten Heraut, een zeer vroeg ras, kunnen van begin maart tot half mei in de vollegrond worden gezaaid. Deze rankende erwten dienen het beste bij gaas te worden opgekweekt vanwege hun hoogte, ongeveer 150 cm. Heraut is een verbetering van de rassen ‘Hendriks’ en ‘Veertigdaagse’. Dit ras staat bekend om de productie van een overvloed aan lange, malse peulen met een fijne zoete smaak.

Oorspronkelijke prijs was: €3,45.Huidige prijs is: €2,93.

Op voorraad (kan nabesteld worden)

Facebook
Pinterest
WhatsApp
Email

Beschrijving

Peulen of sluimerwten Heraut vertegenwoordigen een uitstekend en zeer vroeg ras dat tuinders in staat stelt om al vroeg in het seizoen te genieten van heerlijke peulen. Deze peulen kunnen van begin maart tot half mei in de vollegrond worden gezaaid, met een zaaidiepte van ongeveer 2-3 cm. Vanwege hun rankende groeiwijze worden ze het beste opgekweekt bij gaas, omdat ze een hoogte bereiken van ongeveer 150 cm.

Heraut is niet zomaar een gewoon erwtenras; het is een verbetering van de reeds gevestigde rassen ‘Hendriks’ en ‘Veertigdaagse’, wat aangeeft dat het de beste eigenschappen van zijn voorgangers combineert. Dit resulteert in een ras dat opmerkelijk vroeg produceert en u in staat stelt om een overvloed aan lange, malse peulen met een fijne zoete smaak te oogsten.

Met slechts 100 gram zaad kunt u een indrukwekkende rij van 10-15 meter beplanten, wat Heraut bijzonder kosteneffectief maakt. De vroegheid van dit ras stelt u in staat om vroeg in het seizoen van uw oogst te genieten, en de lange, malse peulen zullen zeker indruk maken op uw smaakpapillen.

Extra informatie

Merk

Horti Tops

Inhoud

100 gr

Botanische naam

Pisum sativum

Teelt periode

Lente, Zomer

Teelt methode

Vierkante moestuin, Volle grond

Zaai periode

Februari, Maart, April

Dagen tot ontkiemen

10 – 20 dagen

Oogst periode

Mei, Juni, Juli, Augustus

Dagen tot oogst

50 – 90 dagen

Zaai diepte

2 – 4 cm

Plant hoogte

150 cm

Plantafstand

80 x 5 cm

Geschikt vierkante moestuin

Ja

Vierkante moestuin

8 planten per vak

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Peulen Heraut – Horti Tops” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *