Stamslaboon Sonate – Horti Tops

Stamslaboon Sonate, een vroeg ras met donkergroene, lange, slanke en extra fijne bonen, zijn ideaal voor teelt onder glas vanaf half april of buiten zaaien van half mei tot half juli. Deze bonen staan bekend om hun hoge ziekteresistentie.

4,95

Op voorraad (kan nabesteld worden)

Facebook
Pinterest
WhatsApp
Email

Beschrijving

Stamslaboon Sonate zijn een voortreffelijk en vroeg ras dat zowel onder glas vanaf half april als buiten kan worden gezaaid, met een aanbevolen zaaitijd van half mei tot half juli. Dit veelzijdige gewas kan onder glas worden gezaaid en in de bak worden gekweekt of buiten worden uitgeplant, wat tuinders verschillende opties biedt om van deze geweldige bonen te genieten.

Een opvallend kenmerk van Stamslaboon Sonate is hun vroege oogsttijd. Deze bonen produceren donkergroene, lange, slanke en buitengewoon fijne peulen die snel klaar zijn om te worden geoogst. Dit maakt hen ideaal voor tuinders die vroeg in het seizoen van verse bonen willen genieten.

Met slechts 50 gram zaad kunt u een rij van ongeveer 15 meter beplanten, wat deze bonen zeer kosteneffectief maakt. De bonen van Sonate zijn niet alleen indrukwekkend in termen van kwantiteit, maar ook in kwaliteit. Ze hebben een verfijnde smaak en textuur en behouden hun donkergroene kleur.

Een ander aantrekkelijk aspect van Stamslaboon Sonate is hun hoge ziekteresistentie. Dit betekent dat uw gewassen goed beschermd zijn tegen veel voorkomende bonenziekten, waardoor ze betrouwbaar en robuust zijn gedurende het groeiseizoen.

Extra informatie

Merk

Horti Tops

Inhoud

50 gr

Botanische naam

Phaseolus vulgaris

Teelt periode

Lente, Zomer, Herfst

Teelt methode

Vierkante moestuin, Volle grond

Zaai periode

April, Mei, Juni, Juli

Dagen tot ontkiemen

6 – 15 dagen

Oogst periode

Juni, Juli, Augustus, September, Oktober

Dagen tot oogst

50 – 90 dagen

Zaai diepte

2 – 4 cm

Plant hoogte

40 cm

Plantafstand

45 x 10 cm

Geschikt vierkante moestuin

Ja

Vierkante moestuin

9 planten per vak

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Stamslaboon Sonate – Horti Tops” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *