Stokslaboon Westlandse Dubbele (zonder draad) – Horti Tops

Stokslabonen – Westlandse Dubbele zijn buitengewoon rijke bonen die eenvoudig in de vollegrond kunnen worden geteeld, van half mei tot juli. Deze bonen gedijen het beste wanneer ze worden ondersteund door (tonkin) stokken in rijen. Ze vormen grote trossen bonen met een lichte groene kleur en zijn geschikt om in te vriezen.

Oorspronkelijke prijs was: €3,95.Huidige prijs is: €3,36.

Op voorraad (kan nabesteld worden)

Facebook
Pinterest
WhatsApp
Email

Beschrijving

Stokslabonen – Westlandse Dubbele zijn de perfecte keuze voor elke tuinier die op zoek is naar overvloedige opbrengsten en uitstekende kwaliteit. Deze bonen kunnen eenvoudig worden geteeld in de vollegrond, waarbij de ideale planttijd ligt tussen half mei en juli. De eenvoudigste teeltmethode omvat het plaatsen van (tonkin) stokken in rijen, waarbij elke stok 4-5 bonen met een diepte van ongeveer 3 cm herbergt.

Een van de meest opvallende kenmerken van Westlandse Dubbele is hun uitzonderlijke rijkdom. Deze bonen produceren royale trossen bonen die rijk zijn aan smaak en textuur. Ze hebben een lichte groene kleur, wat duidt op hun versheid en kwaliteit.

Een ander voordeel van deze stokslaboon is dat ze geschikt zijn om in te vriezen. Dit betekent dat u kunt genieten van de smaak van verse bonen, zelfs buiten het seizoen. Met slechts 100 gram zaad kunt u een indrukwekkende rij van ongeveer 40 meter beplanten, waardoor u een ruime oogst kunt verwachten.

Stokslabonen – Westlandse Dubbele zijn de ideale keuze voor tuinders die op zoek zijn naar een betrouwbare en smaakvolle toevoeging aan hun tuin. Hun dubbele bonen, rijke oogst en veelzijdigheid maken ze een waardevolle aanvulling op elke moestuin.

Extra informatie

Merk

Horti Tops

Inhoud

100 gr

Botanische naam

Phaseolus vulgaris

Teelt periode

Lente, Zomer

Teelt methode

Vierkante moestuin, Volle grond

Zaai periode

April, Mei, Juni, Juli

Dagen tot ontkiemen

6 – 15 dagen

Oogst periode

Juli, Augustus, September

Dagen tot oogst

50 – 90 dagen

Zaai diepte

2 – 4 cm

Plant hoogte

250 cm

Plantafstand

85×70 cm

Geschikt vierkante moestuin

Ja

Vierkante moestuin

9 planten per vak

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Stokslaboon Westlandse Dubbele (zonder draad) – Horti Tops” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *