Vanaf € 50,- gratis verzending
Verzending binnen 1 tot 2 werkdagen
Verzending binnen de EU
Veilig betalen

Sierkalebas groot- en kleinvruchtig gemengd – Horti Tops

Sierkalebassen groot- en kleinvruchtig mengsel, een kleurrijk feest voor elke tuinliefhebber! Zaai dit prachtige mengsel van half maart tot half april onder glas of van half april tot half mei buiten op een zaaibed. Na 5/6 weken kun je de zaailingen uitplanten, waarna de siervruchten langzaam gedroogd kunnen worden. Dit veelzijdige mengsel is niet alleen mooi als decoratie, maar biedt ook een leuke en educatieve ervaring voor kinderen die graag zelf willen kweken. Voeg een vleugje kleur toe aan je tuin en geniet van de creatieve mogelijkheden die deze sierkalebassen bieden!”

1,85

Op voorraad (kan nabesteld worden)

Facebook
Pinterest
WhatsApp
Email

Beschrijving

Breng een explosie van kleur en creativiteit naar je tuin met het sierkalebassen groot- en kleinvruchtig mengsel. Of je nu een ervaren tuinier bent die op zoek is naar een opvallende toevoeging aan je tuin of een ouder die samen met zijn kinderen wil genieten van een leuke kweekervaring, dit mengsel biedt voor ieder wat wils.

De optimale zaaitijd voor deze prachtige sierkalebassen strekt zich uit van half maart tot half april onder glas of van half april tot half mei buiten op een zaaibed. Na een groeiperiode van 5/6 weken kunnen de zaailingen uitgeplant worden, waarbij je kunt anticiperen op een rijke oogst aan diverse vormen en kleuren sierkalebassen.

Wat dit mengsel extra bijzonder maakt, is het feit dat het niet alleen een lust voor het oog is in de tuin, maar ook een creatieve mogelijkheid biedt voor bloemschikken en decoraties. De siervruchten, eenmaal geoogst, kunnen langzaam worden gedroogd, waardoor je ze het hele jaar door kunt gebruiken voor het verfraaien van bloemstukken, kransen en andere decoratieve arrangementen.

Daarnaast is dit mengsel speciaal leuk voor kinderen om zelf te kweken. Het proces van zaaien, opkweken en uiteindelijk genieten van de kleurrijke vruchten biedt niet alleen entertainment, maar ook een waardevolle leermogelijkheid over de groeicyclus van planten.

Extra informatie

Merk

Horti Tops

Inhoud

2,00 gr

Botanische naam

Cucurbita pepo

Teelt periode

Zomer, Herfst

Teelt methode

Vierkante moestuin, Volle grond

Zaai periode

April, Mei, Juni

Dagen tot ontkiemen

6 – 10 dagen

Oogst periode

Augustus, September, Oktober

Dagen tot oogst

70 – 90 dagen

Zaai diepte

1 cm

Plantafstand

100 x 100 cm

Geschikt vierkante moestuin

Neen