Vanaf € 50,- gratis verzending
Verzending binnen 1 tot 2 werkdagen
Verzending binnen de EU
Veilig betalen

Tomaat Marmande – Horti Tops

Vleestomaat Marmande is een zeer productieve vroege variëteit met zoet vlees, stevig en zeer geurig, produceert grote vruchten van ongeveer 200 g, perfect geproefd gevuld, maar ook in sauzen en salades. Zaaien vanaf eind februari in een zaaibakje bij 20°C of later buiten onder glas. Na het verspenen, in een kasje of in potten uitplanten. Tomaten kunnen ook buiten worden geplant mits op een beschutte, zonnige plek! Regelmatig dieven en water geven is noodzakelijk!

1,85

Op voorraad (kan nabesteld worden)

Facebook
Pinterest
WhatsApp
Email

Beschrijving

Marmande komt oorspronkelijk uit Frankrijk. Deze tomatensoort produceert een overvloed aan grote, enigzins afgeplatte, sappige, heerlijk smakende vleestomaten. Per stuk kunnen ze wel 170 gram wegen. Deze plant is halfzelftoppend, wat betekent dat hij niet heel erg hoog wordt en op een gegeven moment stopt met omhoog groeien.

Gebruik deze tomaten in pastasauzen, salades, in soepen, ketchup, op brood en direct van de plant als heerlijke en gezonde snack. Zorg voor voldoende zon en warmte en ondersteun de plant goed voor het beste resultaat.Tomaten bevatten veel vitamine C en lycopeen. Dit wordt het beste opgenomen in het lichaam als de tomaten zijn verwarmd. Kan ongeveer 65 dagen na verpotting worden geoogst. Niet winterharde eenjarige. Hoogte: 180 – 200 cm.

Extra informatie

Merk

Horti Tops

Inhoud

2,00 gr

Botanische naam

Solanum lycopersicum

Teelt periode

Zomer

Teelt methode

Serre teelt, Vierkante moestuin, Volle grond

Zaai periode

Februari, Maart, April

Dagen tot ontkiemen

6 – 14 dagen

Oogst periode

Juli, Augustus, September

Dagen tot oogst

70 – 90 dagen

Zaai diepte

0,5 – 1 cm

Plant hoogte

150 cm

Plantafstand

50 x 50 cm

Geschikt vierkante moestuin

Ja

Vierkante moestuin

1 plant per vak

Gepubliceerd door:

Gepubliceerd door: