Rode biet 4 kleuren

De Rode biet 4 kleuren is een opvallende variëteit van bieten met een kleurrijk palet van dieprood, geel, wit en gestreept. Geniet van hun diverse smaken in salades, bijgerechten en meer. Eenvoudig te kweken en een visuele en culinaire traktatie in uw moestuin.

0,75

Facebook
Pinterest
WhatsApp
Email

Beschrijving

De Rode biet 4 kleuren is een opvallende en veelzijdige variëteit van bieten die tuinders en culinaire liefhebbers keer op keer verrukt met zijn visuele pracht en smaakvolle eigenschappen. Wat deze bietenvariëteit zo bijzonder maakt, is de aanwezigheid van vier verschillende kleuren in één enkele oogst: dieprood, geel, wit en gestreept. Dit kleurenpalet maakt niet alleen indruk in de moestuin, maar biedt ook een scala aan smaaknuances.

Elke kleur van de 4 kleuren biet heeft zijn eigen karakteristieke smaakprofiel. Van de zoete en aardse tonen van de rode biet tot de milde en knapperige witte en gele bieten, elke variant biedt een unieke culinaire ervaring. Deze biet is uiterst veelzijdig en kan rauw worden gegeten in salades, geroosterd voor een zijdezachte textuur, of zelfs ingemaakt voor langdurige bewaring.

Naast hun smaakrijkdom zijn bieten ook rijk aan voedingsstoffen en antioxidanten, waardoor ze een gezonde keuze zijn voor uw maaltijden. Het kweken van Rode biet 4 kleuren is relatief eenvoudig en kan in de lente of late zomer worden gedaan. Met de juiste zorg kunt u een overvloedige oogst verwachten van deze kleurrijke en smaakvolle bieten, elk met zijn eigen unieke kenmerken.

Voeg een vleugje diversiteit en visuele pracht toe aan uw moestuin met de Rode biet 4 kleuren, een culinaire en visuele sensatie die de zintuigen prikkelt.

Extra informatie

Merk

Zaden op Maat

Inhoud

25 zaden, 50 zaden

Botanische naam

Beta vulgaris

Teelt periode

Lente, Herfst

Teelt methode

Vierkante moestuin

Zaai periode

April, Mei, Juni, Juli

Dagen tot ontkiemen

7 – 10 dagen

Oogst periode

Juli, Augustus, September, Oktober, November

Dagen tot oogst

50 – 60 dagen

Zaai diepte

1 cm

Plantafstand

30 x 10 cm

Geschikt vierkante moestuin

Ja

Vierkante moestuin

9 planten per vak

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Rode biet 4 kleuren” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *