Rode biet Bull’s Blood

De Rode biet Bull’s Blood is een opvallende variëteit met dieprode knollen en smakelijke bladeren. Geniet van de zoete bieten in diverse gerechten en gebruik de rode bladeren als smaakvolle garnering. Eenvoudig te kweken en een visuele en culinaire traktatie in uw moestuin.

0,75

Facebook
Pinterest
WhatsApp
Email

Beschrijving

De Rode biet Bull’s Blood, met zijn opvallende dieprode knollen en smakelijke bladeren, is een veelzijdige en verbluffende toevoeging aan elke moestuin. Deze variëteit van rode biet is uniek vanwege zijn dieprode bladeren die niet alleen prachtig zijn om te zien, maar ook eetbaar en heerlijk zijn. De knollen van de Bull’s Blood rode biet zijn zoet en sappig, en ze zijn een smakelijke aanvulling op verschillende gerechten.

De rode bladeren van Bull’s Blood kunnen worden gebruikt in salades of als een mooie en smaakvolle garnering voor diverse gerechten. Ze voegen niet alleen kleur toe, maar ook een lichte aardse smaak. Deze rode biet is ideaal voor roosteren, koken, inmaken, of zelfs om vers te eten. Ze hebben een zachte, zoete smaak die goed samengaat met verschillende ingrediënten.

Het kweken van Rode biet Bull’s Blood is relatief eenvoudig en kan in de lente of late zomer worden gedaan. Deze bietenvariëteit gedijt goed in goed doorlatende grond en vereist regelmatige bewatering voor een goede groei. Met de juiste zorg kunt u genieten van een overvloedige oogst van deze prachtige en smaakvolle bieten, zowel de wortels als de bladeren.

Voeg een vleugje kleur en smaak toe aan uw moestuin met de Rode biet Bull’s Blood en ontdek de veelzijdigheid van deze bijzondere bietenvariëteit.

Extra informatie

Merk

Zaden op Maat

Inhoud

25 zaden, 50 zaden

Botanische naam

Beta vulgaris

Teelt periode

Lente, Herfst

Teelt methode

Vierkante moestuin, Volle grond

Zaai periode

April, Mei, Juni, Juli

Dagen tot ontkiemen

7 – 10 dagen

Oogst periode

Juli, Augustus, September, Oktober, November

Dagen tot oogst

50 – 60 dagen

Zaai diepte

1 cm

Plantafstand

30 x 10 cm

Geschikt vierkante moestuin

Ja

Vierkante moestuin

9 planten per vak

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Rode biet Bull’s Blood” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *