Witloof Zoom F1 Hybride

Witloof Zoom F1 Hybride is een opmerkelijke witloofvariëteit die smakelijke witloofkoppen produceert zonder dekgrond. Deze innovatie maakt het kweken van witloof gemakkelijker dan ooit tevoren. De knapperige, licht bittere smaak maakt het een geweldige keuze voor salades en meer. Geschikt voor tuinders met beperkte ruimte.

1,00

Facebook
Pinterest
WhatsApp
Email

Beschrijving

Witloof Zoom F1 Hybride is een opmerkelijke en innovatieve variëteit van witloof, ook bekend als witlof of Brussels lof. Deze hybride soort is speciaal ontwikkeld om te floreren zonder dekgrond, waardoor het kweken van smakelijke en knapperige witloofkoppen gemakkelijker is dan ooit tevoren.

De witloofkoppen van Zoom F1 Hybride hebben een heerlijke, licht bittere smaak en een knapperige textuur die ideaal is voor salades, sandwiches en andere culinaire creaties. Wat deze variëteit zo speciaal maakt, is dat u ze kunt telen zonder het traditionele proces van “forceren” met dekgrond. Dit bespaart niet alleen tijd, maar maakt ook de teelt van witloof toegankelijker voor tuinders met beperkte ruimte.

Om Witloof Zoom F1 Hybride te kweken, plant u de zaden direct in de grond op een zonnige locatie in uw moestuin. Zorg ervoor dat de grond goed doorlatend is en regelmatig wordt bewaterd. Naarmate de planten groeien, zullen ze zich ontwikkelen bruikbare witloofwortels.

Deze innovatieve witloofvariëteit biedt tuinders de mogelijkheid om thuis smakelijke witloofkoppen te telen zonder gedoe met dekgrond, waardoor het kweken van dit geliefde bladgroen gemakkelijker en toegankelijker is dan ooit tevoren.

Extra informatie

Merk

Zaden op Maat

Inhoud

50 zaden, 100 zaden

Botanische naam

Cichorium intybus var. foliosum

Teelt periode

Herfst, Winter

Teelt methode

Volle grond

Zaai periode

Mei, Juli

Dagen tot ontkiemen

6 – 10 dagen

Oogst periode

Januari, Februari, Oktober, November, December

Dagen tot oogst

100 – 130 dagen

Zaai diepte

0,5 – 1 cm

Plantafstand

30 x 15 cm

Geschikt vierkante moestuin

Neen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Witloof Zoom F1 Hybride” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gepubliceerd door: