Wortel Parijse markt

Wortel Parijse Markt, ook wel bekend als “ronde wortel,” is een unieke wortelvariëteit met kleine ronde wortels. Ze hebben een zoete smaak en knapperige textuur, perfect voor snacks en culinaire experimenten. Eenvoudig te kweken en ideaal voor tuinders met beperkte ruimte. Een charmante toevoeging aan uw moestuin.

0,75

Facebook
Pinterest
WhatsApp
Email

Beschrijving

Wortel Parijse Markt, ook bekend als “Parijse wortel” of “ronde wortel,” is een charmante en unieke wortelvariëteit die zowel visueel aantrekkelijk als smaakvol is. Wat deze wortels onderscheidt, is hun ronde en compacte vorm, die lijkt op oranje pingpong balletjes. Deze variëteit is perfect voor tuinders met beperkte ruimte of die op zoek zijn naar een interessante toevoeging aan hun moestuin.

De ronde wortels van Parijse Markt hebben een delicate, zoete smaak en een knapperige textuur. Ze zijn ideaal voor rauwe consumptie als knapperige snacks, maar kunnen ook worden gebruikt in diverse culinaire toepassingen. Denk aan het inmaken van deze kleine wortels, het toevoegen aan salades of het serveren als bijgerecht voor een speelse twist aan uw maaltijden.

Het kweken van Wortel Parijse Markt is eenvoudig en plezierig. Deze wortels gedijen goed in goed doorlatende grond en vereisen regelmatige bewatering voor een goede groei. Vanwege hun compacte formaat zijn ze ook geschikt voor teelt in potten of verhoogde bedden.

Voeg een vleugje speelsheid en smaak toe aan uw moestuin met Wortel Parijse Markt, een unieke en heerlijke keuze voor tuinders.

Extra informatie

Merk

Zaden op Maat

Inhoud

50 zaden, 100 zaden

Botanische naam

Daucus carota

Teelt periode

Zomer, Herfst

Teelt methode

Vierkante moestuin, Volle grond

Zaai periode

April, Mei, Juni, Juli

Dagen tot ontkiemen

6 – 14 dagen

Oogst periode

Juni, Juli, Augustus, September, Oktober

Dagen tot oogst

50 – 70 dagen

Zaai diepte

0,5 – 1 cm

Plantafstand

15 x 10 cm

Geschikt vierkante moestuin

Ja

Vierkante moestuin

16 planten per vak

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Wortel Parijse markt” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *