Biologische Potjes 8 cm rond 10st – SOGO

Deze potjes gemaakt van houtpulp zijn heel handig om iets in te zaaien of stekken. Verspenen is verleden tijd! Deze potjes zet je namelijk met pot en al direct in de aarde. Het potje lost op in de aarde en de wortels kunnen er makkelijk doorheen groeien, zo krijg je sterke en gezonde planten.

2,99

Beschikbaar via nabestelling

Facebook
Pinterest
WhatsApp
Email

Beschrijving

Streef je naar een milieuvriendelijke en duurzame aanpak in je tuin- en kweekprojecten? De SOGO biologische potjes van 8 cm in ronde vorm zijn het ideale hulpmiddel om je planten te zaaien, stekken en laten groeien met zorg voor de natuur. Deze set van 10 biologische potjes biedt niet alleen een eenvoudige en efficiënte manier om je planten op te kweken, maar ook een innovatieve aanpak om verspenen overbodig te maken.

De SOGO biologische potjes zijn gemaakt van houtpulp, een milieuvriendelijk materiaal dat biologisch afbreekbaar is. Hierdoor kun je je planten zonder enige zorgen in de grond zetten, pot en al. Deze potjes lossen op in de aarde, waardoor de wortels gemakkelijk door de aarde kunnen groeien. Dit innovatieve ontwerp elimineert de noodzaak van verspenen, waarbij zaailingen uit individuele potjes worden overgezet naar grotere potten of de volle grond.

Het resultaat van dit unieke ontwerp is dat je sterke en gezonde planten kunt kweken zonder de wortels te verstoren. Het vermijden van het verspeenproces minimaliseert de stress voor de zaailingen en bevordert een gezonde groei en ontwikkeling. Hierdoor kun je genieten van een oogst die overvloeit van vitaliteit.

Deze biologische potjes zijn ideaal voor het zaaien en opkweken van groenten, kruiden, bloemen en sierplanten. Het ronde ontwerp biedt een ruim groeigebied voor elke zaailing. Je kunt ze gebruiken in de tuin, op het balkon of op het terras. Bovendien zijn ze eenvoudig te labelen, zodat je altijd weet welke plantensoorten je hebt gezaaid.

De SOGO biologische potjes 8 cm rond zijn de perfecte keuze voor tuiniers die waarde hechten aan duurzaamheid en ecologische verantwoordelijkheid. Door het gebruik van deze biologische potjes draag je bij aan een groenere planeet en verminder je de hoeveelheid afval die gepaard gaat met traditionele plastic potjes.

Extra informatie

Merk

SOGO

Inhoud

10 stuks

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Biologische Potjes 8 cm rond 10st – SOGO” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *