Cocos tablet 10 liter, 18x18cm – SOGO

Dit zijn superhandige samengeperste cocos aardetabletten! Voeg 3 a 4 liter water toe en na 10 minuten heb je ongeveer 10 liter aan grond. De aarde is voorzien van voeding, steriel en daardoor vrij van ziektekiemen.

4,95

Beschikbaar via nabestelling

Facebook
Pinterest
WhatsApp
Email

Beschrijving

Ontdek de veelzijdige SOGO Cocos tablet 10 liter – een revolutionaire oplossing voor moeiteloos en hoogwaardig tuinieren. Deze handige samengeperste cocos aardetabletten zijn ontworpen voor gebruiksgemak en bieden een snel en efficiënt alternatief voor traditionele potgrond.

Met slechts 3 tot 4 liter water transformeer je deze compacte tabletten binnen 10 minuten in ongeveer 10 liter voedzame en goed doorlatende grond. Deze aarde is niet alleen rijk aan voedingsstoffen, maar ook steriel, wat betekent dat het vrij is van ziektekiemen. Dit zorgt voor een optimale groeiomgeving voor je planten.

De SOGO Cocos Tablet 10 liter is perfect voor zowel beginnende als ervaren tuiniers die streven naar gebruiksgemak zonder concessies te doen aan de kwaliteit van de aarde. Of je nu zaailingen verzorgt, potplanten verpot of een nieuw tuinproject start, deze tabletten bieden een praktische en betrouwbare oplossing.

Extra informatie

Merk

SOGO

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Cocos tablet 10 liter, 18x18cm – SOGO” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *