Kweekkast incl. 18 kweekpotjes – SOGO

De Sogo Kweekkas incl. 18 kweekpotjes is de perfecte oplossing voor het succesvol opkweken van al jouw zaden en stekjes. Deze compacte kweekkas past vrijwel op elke vensterbank en biedt een ideale omgeving met licht en warmte dankzij de transparante kap. Met de bijgeleverde kweekpotjes kun je planten gemakkelijk verpotten zonder schade aan de wortels, waardoor ze naadloos integreren in de aarde. Een duurzaam en gerecycled ontwerp maakt deze kweekkas een milieuvriendelijke keuze voor tuinliefhebbers.

Oorspronkelijke prijs was: €5,50.Huidige prijs is: €4,68.

Op voorraad (kan nabesteld worden)

Facebook
Pinterest
WhatsApp
Email

Beschrijving

De Sogo Kweekkas incl. 18 kweekpotjes is een essentieel hulpmiddel voor iedereen die graag zaden en stekjes opkweekt. Of je nu een ervaren tuinier bent of net begint, deze kweekkas biedt de perfecte omgeving om gezonde en sterke planten te produceren.

Met afmetingen die vrijwel op elke vensterbank passen, is deze kweekkas ontworpen om optimaal gebruik te maken van licht en warmte. De transparante kap laat het zonlicht binnen, waardoor jouw planten de essentiële energie krijgen die ze nodig hebben voor groei en ontwikkeling. Dit zorgt voor een gezonde en veerkrachtige start voor jouw planten, ongeacht het seizoen.

Een van de opvallende kenmerken van deze kweekkas is het inclusieve pakket van 18 kweekpotjes. Deze potjes maken het verpotten van planten eenvoudig en efficiënt, zonder schade aan de wortels. Dit is van groot belang om de gezondheid en vitaliteit van je planten te behouden. Bovendien zorgen de potjes ervoor dat de overgang naar de tuinaarde naadloos verloopt, waardoor je planten zonder stress kunnen groeien.

Wat deze kweekkas nog aantrekkelijker maakt, is het gebruik van gerecycled materiaal, waardoor het een duurzame keuze is. Niet alleen kun je hierdoor jouw planten met een gerust hart opkweken, maar je draagt ook bij aan het verminderen van afval en het behoud van het milieu. Deze kweekkas is herbruikbaar, wat betekent dat je er seizoen na seizoen van kunt genieten.

Kies voor de Sogo Kweekkas incl. 18 kweekpotjes en ervaar de voordelen van gecontroleerde groeiomstandigheden voor jouw planten, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over beschadigde wortels. Het is de ideale partner voor jouw zaailingen en jonge planten, terwijl het tegelijkertijd een milieuvriendelijke en duurzame keuze is voor tuinliefhebbers.

Extra informatie

Merk

SOGO

Inhoud

1 stuk

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Kweekkast incl. 18 kweekpotjes – SOGO” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *