Bloemenmengsel eetbare bloemen – Horti Tops

Horti Tops – Eetbare Bloemenmengeling: Zaai van maart tot eind juni direct in de vollegrond. Een aantrekkelijk mengsel van diverse eetbare bloemen zoals Althea rosea, Borago, Calendula, Centaurea cyanus, Tagetes, Tropaeolum en Viola. Decoratief in de tuin en geschikt voor diverse gerechten.

2,25

Op voorraad (kan nabesteld worden)

Facebook
Pinterest
WhatsApp
Email

Beschrijving

Horti Tops – Eetbare Bloemenmengeling is een zorgvuldig samengesteld zaadmengsel dat u van maart tot eind juni breedwerpig direct in de vollegrond kunt zaaien. Gebruik hierbij ongeveer 2/3 gram zaad per vierkante meter voor optimale resultaten. Dit mengsel biedt een aantrekkelijke mix van verschillende eetbare bloemen, waaronder Althea rosea, Borago, Calendula, Centaurea cyanus, Tagetes, Tropaeolum en Viola.

De eetbare bloemen uit dit mengsel zijn niet alleen een kleurrijke toevoeging aan uw tuin, maar ook perfect te gebruiken in diverse gerechten. Ze zorgen voor een decoratief tintje en voegen unieke smaken en kleuren toe aan uw culinaire creaties. Bovendien geniet u van een lange bloeiperiode en een grote diversiteit aan bloemen, waardoor uw tuin het hele seizoen door een feest voor de zintuigen is.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Bloemenmengsel eetbare bloemen – Horti Tops” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *