Hoge afrikaan Sunset Giants – Horti Tops

Horti Tops – Hoge afrikaan Sunset Giants: Zaai half maart – half april onder glas of half april – eind mei buiten. Deze prachtige pomponbloemen zijn sterke snijbloemen, ideaal voor de border, en helpen natuurlijke aaltjes te bestrijden in de groentetuin.

1,45

Op voorraad (kan nabesteld worden)

Facebook
Pinterest
WhatsApp
Email

Beschrijving

Horti Tops – Hoge afrikaan Sunset Giants is een veelzijdige en prachtige aanvulling voor uw tuin. Zaai de zaden van half maart tot half april onder glas, of van half april tot eind mei buiten op een zaaibed. Na 5-6 weken kunt u de jonge planten uitplanten op hun definitieve plek.

Deze hoge afrikaan staat bekend om zijn mooi gevulde pomponbloemen, die een schitterende toevoeging zijn aan elke border. De bloemen zijn niet alleen zeer geschikt als snijbloemen, maar ook functioneel in de groentetuin als natuurlijke bestrijder van aaltjes. Vaak worden ze tussen rozen geplant om deze schadelijke organismen op een milieuvriendelijke manier te bestrijden. Met Horti Tops – Hoge afrikaan Sunset Giants geniet u van een kleurrijke en gezonde tuin die zowel visueel aantrekkelijk als ecologisch verantwoord is.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Hoge afrikaan Sunset Giants – Horti Tops” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *