Doperwt Marktveroveraar – Horti Tops

Doperwt Marktveroveraar is een uitstekend en buitengewoon productief ras dat gezaaid kan worden van begin maart tot half mei. Deze rankende doperwt is ideaal voor opkweek bij gaas en vormt grote, smakelijke doperwten in overvloed. Doperwt Marktveroveraar is geschikt voor invriezen.

Oorspronkelijke prijs was: €2,75.Huidige prijs is: €2,34.

Op voorraad (kan nabesteld worden)

Facebook
Pinterest
WhatsApp
Email

Beschrijving

Doperwt Marktveroveraar is een uitmuntend ras dat tuinders de kans biedt om te genieten van heerlijke doperwten met een indrukwekkende opbrengst. Deze doperwten kunnen worden gezaaid van begin maart tot half mei in de vollegrond, op voorwaarde dat ze in regels worden gezaaid op een diepte van 2 tot 3 cm.

Wat Marktveroveraar uniek maakt, is zijn sterke rankende groeiwijze. Deze doperwt groeit het beste bij gaas en zal een hoogte bereiken van ongeveer 150 cm. Deze groeistructuur zorgt ervoor dat de plant goed wordt ondersteund en dat de erwten gemakkelijk kunnen worden geoogst.

Een van de meest opvallende kenmerken van Marktveroveraar is zijn buitengewone productiviteit. Dit ras levert grote, kromme peulen in overvloed, waardoor tuinders kunnen genieten van een overvloedige oogst gedurende het seizoen. De doperwten die deze plant produceert, zijn van uitstekende kwaliteit en hebben een heerlijke smaak.

Een extra voordeel van Marktveroveraar is dat deze doperwten geschikt zijn voor invriezen. Hierdoor kunt u genieten van de versheid en smaak, zelfs buiten het seizoen.

Dit ras is de perfecte keuze voor tuinders die streven naar een rijke oogst van grote, smakelijke doperwten met de mogelijkheid om ze te bewaren voor later gebruik.

Extra informatie

Merk

Horti Tops

Inhoud

100 gr

Botanische naam

Pisum sativum

Teelt periode

Lente, Zomer

Teelt methode

Vierkante moestuin, Volle grond

Zaai periode

Februari, Maart, April

Dagen tot ontkiemen

10 – 14 dagen

Oogst periode

Mei, Juni, Juli

Dagen tot oogst

100 – 120 dagen

Zaai diepte

3 – 4 cm

Plant hoogte

150 cm

Plantafstand

80 x 5 cm

Geschikt vierkante moestuin

Ja

Vierkante moestuin

8 planten per vak

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Doperwt Marktveroveraar – Horti Tops” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *