Peulen Norli – Horti Tops

Peulen of sluimerwten Norli, een tuinderskwaliteitsproduct, kunnen van begin maart tot half mei in de vollegrond worden gezaaid. Deze peulen zijn vliesloos en geschikt voor teelt zonder rijshout of gaas. Norli is een verbetering van het oude ras ‘de Grace’.

Oorspronkelijke prijs was: €3,95.Huidige prijs is: €3,36.

Op voorraad (kan nabesteld worden)

Facebook
Pinterest
WhatsApp
Email

Beschrijving

Peulen of sluimerwten Norli zijn een uitstekende keuze voor elke tuinder die op zoek is naar een hoogwaardig product dat van begin maart tot half mei in de vollegrond kan worden gezaaid. De bijzondere eigenschap van Norli is dat deze peulen vliesloos zijn, wat betekent dat ze geen harde schil hebben, en daardoor zeer geschikt zijn voor directe consumptie. Bovendien kunnen ze eventueel zonder de ondersteuning van rijshout of gaas worden gekweekt, wat de verzorging en teelt vereenvoudigt.

Norli vertegenwoordigt een verbetering van het oude ras ‘de Grace’, wat aangeeft dat dit ras nog beter is dan zijn voorganger in termen van opbrengst en smaak. Dit tuinderskwaliteitsproduct zorgt ervoor dat u kunt genieten van een overvloedige oogst van smakelijke peulen met gemak.

Met slechts 100 gram zaad kunt u een indrukwekkende rij van 16-20 meter beplanten, wat dit ras bijzonder kosteneffectief maakt. Een ander opmerkelijk kenmerk van Norli is dat alle peulen tegelijk oogstbaar zijn. Dit betekent dat u niet hoeft te wachten tot de peulen volledig rijp zijn, maar dat u ze op het hoogtepunt van hun versheid kunt oogsten.

De verbeteringen ten opzichte van het oude ras en het gemak van teelt maken Norli tot een waardevolle aanvulling op uw moestuin.

Extra informatie

Merk

Horti Tops

Inhoud

100 gr

Botanische naam

Pisum sativum

Teelt periode

Lente, Zomer

Teelt methode

Vierkante moestuin, Volle grond

Zaai periode

Februari, Maart, April

Dagen tot ontkiemen

10 – 20 dagen

Oogst periode

Mei, Juni, Juli, Augustus

Dagen tot oogst

50 – 90 dagen

Zaai diepte

2 – 4 cm

Plant hoogte

60 cm

Plantafstand

45 x 5 cm

Geschikt vierkante moestuin

Ja

Vierkante moestuin

8 planten per vak

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Peulen Norli – Horti Tops” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *