Tuinboon Driemaal Wit

Tuinbonen Driemaal Wit zijn een uitstekend witbloeiend ras dat u van half februari tot half mei in de vollegrond kunt zaaien. Deze bonen behouden hun witte kleur, zowel in gekookte vorm als bij inmaak, waardoor ze ideaal zijn voor conservering. Ze hebben een heerlijk zachte smaak en zijn geschikt voor invriezen.

1,00

Facebook
Pinterest
WhatsApp
Email

Beschrijving

Tuinbonen Driemaal Wit zijn een bijzonder en veelzijdig tuinbonenras dat tuinders van half februari tot half mei in de vollegrond kunnen zaaien. Deze bonen onderscheiden zich door hun witbloeiende eigenschap, wat een visuele aantrekkingskracht toevoegt aan uw tuin. Wat deze bonen echter echt opmerkelijk maakt, is dat ze hun witte kleur behouden, zowel wanneer ze gekookt worden als bij inmaak. Dit maakt hen bij uitstek geschikt voor bewaring, inmaak en diepvries.

Met slechts 100 gram zaad kunt u een indrukwekkende rij van 8 tot 10 meter beplanten, waardoor dit ras zeer kosteneffectief is. De bonen van Driemaal Wit hebben niet alleen visuele aantrekkingskracht, maar ze hebben ook een heerlijk zachte smaak. Dit maakt ze geschikt voor diverse culinaire toepassingen, van bijgerechten tot hoofdgerechten.

Een ander belangrijk voordeel van deze tuinbonen is hun geschiktheid voor invriezen. Hierdoor kunt u de versheid van deze bonen behouden voor later gebruik, zelfs buiten het seizoen.

Extra informatie

Merk

Zaden op Maat

Inhoud

25 zaden

Botanische naam

Vicia faba

Teelt periode

Lente, Zomer, Winter

Teelt methode

Vierkante moestuin, Volle grond

Zaai periode

Februari, Maart, April, Mei

Dagen tot ontkiemen

3 – 8 dagen

Oogst periode

Mei, Juni, Juli

Dagen tot oogst

70 – 90 dagen

Zaai diepte

5 – 7cm

Plant hoogte

100 cm

Plantafstand

80 x 15 cm

Geschikt vierkante moestuin

Ja

Vierkante moestuin

9 planten per vak

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Tuinboon Driemaal Wit” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gepubliceerd door: